The Baowry

//The Baowry
The Baowry2018-07-05T20:52:18+00:00

Project Description

The Baowry

This project was a renovation of a single family residence to a restaurant and bar in the St. Johns neighborhood. As this was a change of use, the existing building was required to be upgraded to meet current accessibility and a number of interventions were done to meet fire protection requirements for a commercial building.

» Back to “Our Work”

This website uses cookies and third party services. Please click on Settings to review our privacy policy and click OK to accept. Settings Ok

Privacy Policy

We respect your privacy. Convergence Architecture (CA) collects, uses, and protects information obtained from you on this website. We ask for only the information we need to provide the service you’ve requested. CA does not use or disclose information about you or information that you may give us, such as your name, address, email address or telephone number, to any outside companies or parties. We do not rent, sell, or trade any of our mailing lists. Convergence Architecture provides individuals with the right to opt-out of receiving email marketing and to update, supplement or delete their own voluntarily submitted personal information which CA uses for the previously noted business purposes.